Prinsessenfeestje

Welk meisje droomt er nu niet van om een prinses te zijn? Wil jij deze droom voor 1 dag in vervulling laten gaan, huur dan de thema kist prinsessen bij Tante Liesje!

Iedereen wordt op dit feestje omgetoverd tot een prachtige prinses. Komt er ook een prins op je feest? Tante Liesje zorgt voor een prinsencape! Ook papa en mama kunnen tot prins en prinses omgetoverd worden, Tante Liesje zorgt voor 2 capes voor de volwassenen. Ga daarna gezellig aan de high-tea, speel de prinsessenbingo, ga aan de knutsel, speel de spellen of ga met z’n allen de speurtocht doen.

De kist is compleet gevuld om een onbezorgd feestje te kunnen vieren. Voor de activiteiten zijn alle materialen toegevoegd in de kist, ook borden/bekers en tafelkleed worden meegeleverd. Het enige wat je nog in huis moet halen is het eten en drinken.

Besluit je om een themakist te huren, dan krijg je het draaiboek digitaal doorgestuurd, zodat jij  je al helemaal in kunt lezen en voorbereiden.

Uitnodigingen zijn los bij te bestellen. Deze kosten 0,60 € per stuk en worden opgestuurd naar jouw huis, zodat je ze op tijd kunt uitdelen aan vriendjes en vriendinnetjes.