Wie is tante Liesje

Lang geleden gedroomd om iets te kunnen betekenen voor  kinderfeestjes, maar nooit verder gekomen dan deze  droom. Keer op keer begon het weer te kriebelen en nu toch maar eens de stoute schoenen aangedaan.

Ik ben Lisanne, 40 jaar, getrouwd en woonachtig in Terheijden. We hebben een zoon van 7 en een dochter van 10. Ik ben sinds 2003 werkzaam in de kinderopvang. Op dit moment werk ik met peuters, maar heb daarvoor ook 15 jaar op een BSO gewerkt. Iedere dag probeer ik er met de kinderen weer een feestje van te maken, zodat ze de volgende keer weer met plezier zullen komen.

Mijn  idee achter het opzetten van de themakisten voor kinderfeestjes is om ouders een handje te helpen om een super geslaagd  feestje neer te zetten voor hun kind en zijn vriendjes. Gewoon lekker thuis, in hun vertrouwde omgeving. Vooral de jonge kinderen vinden dat fijn en mijn ervaring is dat ze niet veel nodig hebben om een onvergetelijk feestje te beleven.

Natuurlijk moeten ze zich kunnen inleven in het thema, daarom heb ik zelf capes gemaakt zodat ze tijdens het feestje als prinses/piraat/dinosaurus of heks alles kunnen beleven. Iedere kist bevat  een knutselactiviteit/bingospel en speurtocht passend bij het thema. Daarnaast zijn er nog meerdere activiteiten te vinden in het draaiboek. Alle materialen die nodig zijn vind je in de kist.  Ik weet zeker dat er eigenlijk tijd te kort is……….

Geen wegwerpspullen in de kist, maar wel een mooi  tafelkleed met bijpassend servies en wat decoratiemateriaal.

Ik hoop dat mijn kisten zullen  bijdragen aan een onvergetelijk feestje!

Heel veel feestplezier toegewenst,

Lisanne